Op 24 september vond deel twee van de conferentie Constructieve Rebellie plaats in Landvast te Alblasserdam. Zorgprofessionals en leidinggevenden presenteerden zes prachtige initiatieven en oplossingen voor de zorgsector. Alle pitches waren enthousiasmerend en van hoog niveau.

De initiatieven werden beoordeeld door een Dragon’s Den-jury bestaande uit Guy Buck (Aafje), Robert Hoeksema (ING Healthcare) en Serge Zeelenberg (Buro ZP). Guy Buck verraste de deelnemers door namens Aafje de reeds bestaande ondersteuningspremie van €5.000,- te verdubbelen! Alle initiatieven ontvingen geld of ondersteuning om de ideeën verder te ontwikkelen.

Onder leiding van Erik Peekel, die met enthousiasme in de huid van Jort Kelder kroop, werd het een dynamische en interactieve bijeenkomst vol praktische tips en nieuwe inzichten om de zorg te verbeteren. Met dank aan de gemotiveerde deelnemers en de jury kijken we terug op een zeer geslaagde middag.

Werken in de zorg 6 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.