istock-649645668

De nieuwe subsidieregeling Inrichten Opleidingsstructuur Wijkverpleging (IOW) ondersteunt zorg- en onderwijsinstellingen bij het vergroten van de opleidingscapaciteit in de wijkverpleging. Samenwerkingsverbanden van minstens twee zorginstellingen en één onderwijsinstelling kunnen een subsidie aanvragen. De aanvraagperiode loopt van 30 september tot en met 31 oktober 2024. De activiteiten waarvoor subsidie wordt aangevraagd, moeten worden uitgevoerd tussen de aanvraagdatum en 1 oktober 2025. Lees het nieuwsbericht van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen alle belangrijke voorwaarden, subsidie bedragen en het aanvraagproces.

Deze regeling biedt een waardevolle kans om de opleidingsstructuur in de wijkverpleging te versterken! Wil jij deze samenwerking aan gaan in de regio? Neem dan contact op met Henk van Gemert (Salios).

Werken in de zorg 4 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.