Zeggenschap

Na de zomer vindt het tweeluik 'Samen in Gesprek' plaats waarin zorgprofessionals in gesprek gaan met bestuurders, staf en leidinggevenden over zeggenschap en verandering in de zorg. Een onderwerp dat van belang is om samen met de werkvloer oplossingen te realiseren om de zorg op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Hoe ziet het tweeluik eruit?

Dinsdag 3 september, 13:00 - 16:00 uur

Thema: Wat neem je mee en wat laat je los?

Voor wie? Alle medewerkers in de zorg

We richten ons op twee belangrijke vragen rondom verandering in de zorg: wat willen we loslaten en wat willen we meenemen naar de toekomst? Dit gesprek combineren we met een laagdrempelige activiteit: cardioboksen. Maak je geen zorgen; je hoeft geen sporter te zijn om mee te kunnen doen. We bereiden ons voor op het gesprek met bestuurders, staf en leidinggevenden dat we voeren op 17 oktober.

Donderdag 17 oktober, 10:00 - 12:00 uur

Thema: In gesprek met management

Voor wie? Bestuurders, staf, leidinggevenden en zorgprofessionals

Op 17 oktober gaan zorgprofessionals in gesprek met management om gezamenlijk zeggenschap vorm te geven en verandering te realiseren. Alleen samen kunnen we zorgen voor behoud van medewerkers en het leveren van kwalitatieve zorg.

Beide sessies worden begeleid door Sabine Uitslag en de kerngroep* van het netwerk voor én door zorgprofessionals.

*Caecilia Mastenbroek (Careyn), Richard Vlasblom (Stichting de Overburen), Denise van Dam (Salios), Joska Hagens (Gemiva) en Mariëlle de Jong-Blokland (Rivas)

Wil je erbij zijn?

Meld je aan via onderstaande link(s). Ben jij zorgmedewerker? Dan is het waardevol om zowel 3 september als 17 oktober aanwezig te zijn. Nodig gerust je collega, bestuurder of teamleider uit. We kijken uit naar je komst!

Meld je HIER aan voor 3 september van 13.00-16.00 uur.
Meld je HIER aan voor 17 oktober van 10.00-12.00 uur

werken in de zorg 2

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.